Kokomo Tiki tarjoaa sunnuntaisin brunssia 16 euron hintaan. Päädyin itse kokeilemaan Kokomon tarjontaa Citydeal-kupongilla, jolla brunssi irtosi kaksi yhden hinnalla -tarjouksella.

Kahdeksan euroakin oli brunssista liikaa. Toinen seuralaisistani antoi kokonaisuudelle arvosanaksi ykkösen ja toinen kakkosen. Todettakoon, että kakkosen antanut syö lähes kaikkea, joten totesimme, että oikeampi arvio on koko seurueen puolesta ykkönen asteikolla yhdestä viiteen.

Brunssin parasta antia olivat leivät, rapeakuoriset ja uunituoreet patongit sekä ciabattat. Niitä saa kuitenkin muualtakin kuin Kokomosta. Niiden kanssa oli tarjolla perussettiä eli juustoa, leikkeleitä ja vihanneksia.

Noutopöydästä löytyi myös maustamatonta jugurttia, myslejä, pakkasesta sulatettuja marjoja (?), hedelmäsalaattia sekä neljää erilaista salaattia. Salaatit olivat aliarvoisia. Kahdesta löytyi lihaa, myös perunasalaatista, joten en päässyt (joutunut?) maistamaan niitä. Seuralainen, joka maistoi myös lihasalaatteja, jätti syömättä salaattilautasensa kokonaan. Äyriäisnuudelisalaatti oli koko brunssin pohjanoteeraus. Se maistui keitetyltä, kuivahkolta pastalta ilman minkäänlaisia mausteita. Lisukkeita (lähinnä sipulia ja simpukoita) joukossa oli hyvin nimellisesti.


Brunssi kiteytyy tähän kännykkäkameralla otettuun rumaan kuvaan kengänpohjallisesta

Jälkiruuaksi oli tarjolla kengänpohjan näköinen marjapiirakan palanen, josta marjoja sai etsiä suurennuslasin kanssa. Toisen seuralaisen palasessa marjoja oli tosiaankin tasan 0 kappaletta. En itse edes maistanut piirakkaa, sillä kotona oli odottamassa eilisiltana itseleivottuja, maukkaita Runebergin torttuja. Seuralaiset maistoivat ja vahvistivat, että piirakka maistui siltä, miltä näyttikin, eli pohjalliselta.

Plussaa ympäristöstä ja musiikista, jossa ei ollut mitään valittamista. Niiden takia en kuitenkaan vaivaudu paikalle toistamiseen ainakaan ruokailumielessä. Kokonaisuutena ruoka maistui leipiä lukuun ottamatta siltä, että ensimmäistä kertaa ruokaa laittava teini on jätetty keittiöön yksin nuudelipaketin ja perunapussin kanssa eikä lopputuloksessa ole hurraamista. Häpeällinen suoritus ammatti(?)keittiöltä.