Kasvonaamio ei varsinaisesti liity ruokaan mitenkään, mutta koska Lushin tuotteet ovat syötävän ihania, kerronpa tässä lyhyesti kokemuksiani Lushin kosteuttavasta banaani-vanilja-kauranaamiosta. Yleensä olen tällännyt naamaani joko Lushin suklaaminttu- tai mustikkanaamion, mutta koska ne ovat syväpuhdistavia ja kasvojeni iho alkaa taas kuivua talvea vasten, päätin kokeilla tätä kosteuttavaa naamiota.


Oatfix-naamio, hinta 9,90 euroa

Yhden käyttökerran jälkeen en ole varma kosteuttavasta vaikutuksesta (montakohan kertaa sitä on tunkenut naamaansa jos mitäkin tököttiä, jonka pitäisi nuorentaa/hoikistaa/poistaa rypyt/puhdistaa/uudistaa), mutta naamion koostumus oli öljyinen, joten ainakaan se ei kuivattanut ihoa. Tuoksu oli ihanan vaniljainen, ja naamiossa on tuoretta luomubanaania, kauraa, mantelia ja vaniljaa. Koska Lushin naamiot sisältävät tuoreita raaka-aineita, niiden säilyvyys on lyhyt ja ne pitää säilyttää jääkaapissa. Tuote levittyi muihin Lushin naamiohin verrattuna hieman vaikeasti kasvoille – möhnä tuppasi tippumaan, kun sitä yritti hieroa kasvoihin, joten levitys kannattaa ehdottomasti tehdä lavuaarin yllä tai suihkussa.

Lushin myymälöitä löytyy Suomesta tällä hetkellä Helsingistä, Espoosta sekä Lahdesta, ja lisäksi tuotteita on tilattavissa Lushin suomalaisesta nettikaupasta. Myymälät ovat sinänsä oma elämyksensä, koska ne näyttävät ja tuoksuvat ihan karkkikaupalta. Lushin tuotteet ovat eläinkokeettomia ja ympäristöystävällisiä.

Tuoksuvia hemmotteluhetkiä!