Vegemestan hampparit on ihania! Kun tutkin hampurilaisen koostumusta edellisen käynnin yhteydessä, pohdin onnistuisinko tekemään vastaavia kotioloissakin. Vegemesta kun on harmillisen kaukana kotiovelta, joten vierailut herkkuapajille eivät onnistu jatkuvalla syötöllä.

Kokeiluni oli varsin onnistunut ja mielestäni makukombo oli lähes sama kuin esikuvallaan. Eli ei muuta kuin pannu kuumaksi!


Tarjoile hampparit esimerkiksi maalaisperunasalaatin kanssa.

Ohje (4 hampurilaista):
4 kpl Fazerin kaurapuikuloita
200 g vuohenjuustoa
4 kpl Hälsans Kökin kasvispihvejä (myydään pakasteena)
vehnäjauhoja ja öljyä paistamiseen

Täyte, esim.:
majoneesia
ketsuppia
kurkkupikkelsiä tai suolakurkkuviipaleita

Leikkaa vuohenjuustopötkö kahteentoista yhtä suureen osaan. Kierittele kiekot molemmin puolin vehnäjauhossa ja paista öljyssä pannulla kummaltakin puolelta, kunnes juusto ruskistuu kullanruskeaksi.

Paista kasvispihvit ja kaurapuikulat pannulla öljyssä molemmin puolin kunnes ne ruskistuvat. Rakenna hampparit. Kunkin hampurilaisen sisään on tarkoitus laittaa 3 vuohenjuustokiekkoa. Lisää  haluamasi lisukkeet ja nauti! Omaan makuuni toimi hyvin majoneesin, ketsupin sekä suolakurkkujen yhdistelmä.