Tämä resepti julkaistiin Hesarin Ruokatorstaissa uudenvuodenaaton alla. Pähkinät ovat näppärää ja maukasta sormisyötävää vaikkapa illanistujaisiin. Varaa kuitenkin napostelijoille servetit, sillä hunaja tekee pähkinöistä hieman tahmaisia!

Ohje:
200 g kuorittuja saksanpähkinöitä
3 rkl voi- tai margariinisulaa
3 rkl hunajaa
1/2 tl merisuolaa
keskivahvaa chilijauhetta
mustapippuria
4 rosmariinin oksaa

Sekoita keskenään margariinisula, hunaja, suola, chili ja pippuri.

Revi rosmariinin lehdet oksista ja tarvittaessa pilko hieman. (Voit tarvittaessa käyttää myös kuivattua rosmariinia, jota löytyy kaupan maustehyllyistä.)

Sekoita keskenään margariini-hunajaseos, pähkinät ja rosmariini. Laita paistovuokaan ja paahda 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes pähkinät ovat kauniisti ruskistuneet. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.