Näiden leipien ohjeen olen löytänyt taannoin Yhteishyvä-lehdestä. Leivät on suhteellisen nopea valmistaa, joten ne sopivat tarjottavaksi vaikkapa yllätysvieraille. Tomaattia kannattaa laittaa leivän päälle reippaasti, koska tomaatit taittavat halloumin suolaisuutta hyvin. Leipiä tulee ohjeesta 3-4 kpl. Kylkiäiseksi suosittelen lasillista kuivaa ja hapokasta valkoviiniä

2-3 tomaattia
250g halloumijuustoa
2 rkl pinjansiemeniä
3-4 viipaletta tuoretta hiivaleipää
rucolaa

Sitruunavinegretti
¼ dl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
ripaus mustapippuria

Murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita vinegretin aineet keskenään. Viipaloi tomaatit ja halloumi. Paahda pinjansiemenet kullanruskeiksi paistinpannulla. Voitele leipäviipaleet, halloumi ja tomaattiviipaleet kevyesti oliiviöljyllä. Paahda leivät molemmin puolin keskilämpöisessä grillissä (tai paistinpannulla) ja siirrä syrjään grillin reunalle. Grillaa tomaattiviipaleita ja halloumia kummaltakin puolelta ja valuta niille vinegrettiä. Nosta leiville rucolaa, lado päälle halloumi ja tomaatit. Nosta vielä pinnalle rucolaa ja sirottele pinnalle pinjansiemeniä. Tarjoile lämpimänä.