Näissä kalataskuissa vuohenjuusto maistui mielestäni yllättävän vähän. Maku olisi voinut olla voimakkampikin. Kalataskut ovat kivaa vaihtelua perinteiseen uuniloheen, jota omassa keittiössäni valmistan aniharvoin.

Ohje (4 annosta):
600 g lohta
suolaa, mustapippuria

Täyte:
150g tuhkavuohenjuustoa (myydään kolmionmallisissa pakkauksissa)
½ pkt feta-juustoa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 punasipuli
lehtipersiljaa

Poista kalasta ruodot ja leikkaa filee neljään osaan. Tee jokaiseen palaan viilto, joka jää noin sentin päähän kalan reunasta. Älä viillä kalaa aivan nahkaan asti vaan tee siitä tasku. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria ja siirrä fileet uunivuokaan.

Sekoita juustoista tahna ja levitä se kalapalojen ”taskuun”. Silppua päälle paprikat, sipuli ja persilja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.