Itämainen tabbouleh-salaatti on ollut suosikkini jo vuosia. Salaatin maku on tuoreiden yrttien ansiosta ihanan voimakas ja raikas. Tähän reseptiin tulee perinteisten ainesten lisäksi myös kikherneitä, jotka tuovat salaattiin lisää ruokaisuutta ja proteiineja. Salaatin voi antaa vetäytyä valmistamisen jälkeen muutaman tunnin ennen tarjoilua, jotta maut tasottuvat.

Ohje löytyi Hesarin nettisivuilta. Tämäkin ruoka sopii hyvin kiireisen arki-illan pelastajaksi, sillä se valmistuu nopeasti ja ainekset löytyvät todennäköisesti myös lähikaupasta.

Ohje (4 annosta):
1 1/2 dl kuskusta
1 purkillinen papusekoitusta tai kikherneitä
3 tomaattia
1 salaattisipuli
1 ruukku minttua
reilusti lehtipersiljaa
1 sitruunan mehu
2–3 rkl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Keitä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko sipulit ja tomaatit, hienonna yrtit.

Sekoita ainekset kulhossa. Lisää oliiviöljy ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja pippurilla.